Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

BandCizer på forsiden af International Journal Of Sports Physical Therapy

BandCizer er på forsiden af Juni udgaven af International Journal Of Sports Physical Therapy.

Link til IJSPT hjemmesiden

June 2015 Cover

An Elastic Exercise Band Mounted with a Bandcizer™ can Differentiate Between Commonly Prescribed Home Exercises for the Shoulder.

Authors:  McGirr K, Harring SI, Kennedy TSR, Pedersen MFS, Hirata RP, Thorborg K, Bandholm T, Rathleff MS

 

BandCizer på CareWare Præsentationsdage i Aarhus

Præsentationsdagene er et tilbud til virksomheder og iværksættere fra hele landet om at komme til Aarhus for at præsentere nye og innovative velfærdsteknologiske produkter og løsninger. Deltagerne på dagene er ledere, medarbejdere, borgere samt andre interessenter fra de 11 kommuner i Business Region Aarhus, kommuner, der er medlemmer af Welfare Tech, partnere på MarselisborgCentret og afdelinger og enheder under Region Midtjylland.

foto[1]

Første sensor-hus sprøjtestøbes

Fredag den 27 marts kl. 10:49, blev første BandCizer hus sprøjtestøbt i ABS plast.

Huset var en del på en lille testserie for at afprøve støbeformen, og efter nogle småjusteringer på formen, forventes det at støbe husene til første produktserie medio april 2015.

huse

Fantastiske dage på Danske Fysioterapeuters Fagkongres i Odense.

2015-03-05 12.31.56Kæmpe stor tak til alle jer, lagde vejen forbi vores stand på fagkongressen. Vi havde 3 fantastiske dage med rigtig mange besøgende. Alle med lutter positive tilkendegivelser, feedback samt gode ideer til udvikling vores produkt.

Også stor tak til alle jer, der var med til lanceringen af BandCizer torsdag kl. 12.30. I var med til at gøre lanceringen til en helt speciel og uforglemmelig oplevelse.