Teamet bag BandCizer

anders_thumbAnders Stengaard Sørensen, Civilingeniør, PhD og lektor på SDU har udviklet BandCizer. Anders S. Sørensen er ekspert i eksperimentelle robot- og sensorsystemer, et felt han bringer sammen med velfærdsteknologi gennem sit nuværende arbejde med træningsrobotter og træningssensorer. Anders S. Sørensen har skabt SDU’s Robotlaboratorium og har været en drivende kraft i SDU’s civilingeniøruddannelse i velfærdsteknologi.

 

 

Tim Bang kTim_10x10om med i teamet i foråret 2013 og har mere end 20 års erfaringer indenfor bl.a. advanceret træningsudstyr i forbindelse med genoptræning. Tim Bang var i 1992 med til at grundlægge virksomheden PROcare, som idag er en af de førende virksomheder indenfor træningsudstyr til både ergo- & fysioterapi.

 

Anja Semke, fysioterapeut og cand. scient. san., kom med i teamet juni 2014. Hun har ansvaret for vores projekt med Odense kommune. Samtidig er hun ansat for at sikre, at vi får inddraget den nyeste forskning i vores produkt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/f/6/bandcizer.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405